Műtrágyaszórók

Az Exacta CL a tökéletes műtrágyaszóró, a közepes méretű gazdaságok számára. 8 db szórólapát található mindenkét szórótárcsán, melyek hossza határozza meg a gép szórási munkaszélességét. Ez a 8db lapát teszi lehetővé a nagyon pontos szórásképet, 10 m-től egészen 28 m munkaszélességig. A könnyen rászerelhető az aluminium tartálymagasító az alap tartályra, melynek 1100 literes térfogata 1550 vagy 2000 literesre növelhető.

Az Exacta EL (Economy Line) a legkompaktabb műtrágyaszóró modell, de már ez is rendelkezik az Exacta műtrágyaszóró család összes tulajdonságával. A alap tartálytérfogat 700 literes, de növelhető 900 vagy 1.400 literesre is a különböző tartályméretek with different hopper extensions. A standard munkaszélesség 9 -18m, de ez növelhető 20/21m-ig a lapátok hosszával változtatásával.

A Kverneland Exacta műtrágyaszórók előnyei, tulajdonságai:

  • Center Flow szórási rendszer
  • Táblaszélek és táblavégi fordulók szórása
  • TL (Top Line) – Mérleges műtrágyaszóró
  • Elektronikus vezérlő rendszerek

A Kverneland Exacta HL, a legnagyobb kapacitással bíró modellek egyike, az Exacta családban. A megerősített kialakítás lehetővé teszi akár 3450 vagy 3900 liter műtrágya szállítását, 3 darab tartálymagasító felszerelésével. Mindegyik tárcsán könnyen beüzemelhető és beállítható az EasySet rendszerével. A tárcsák hajtóművében található új hajtásmechanizmus kíméletesen biztosítja a boltozódás elkerülését, az alacsony forgási sebességű boltozódásgátló miatt, amely a röpítőtárcsa sebességének 15%-ával forog. Mindkét tárcsa hajtása szétkapcsolható a fél munkaszélességű szórás érdekében, alapvetően a fordulók alul- illetve túlszórását megelőzi.

A Kverneland Exacta TL, a termékkör csúcsmodellje. Ez az ISOBUS 11783 kompatibilis súlymérős műtrágyaszóró egy egyedi referenciaszenzorral szerelt. Különböző tartály térfogatokkal érhető el: alapvetően két különböző tartályméretben létezik, 1.500 és 1.875 literesben, és tovább növelhető maximum 3 tartálymagasítóval egészen 3.450 és 3.900 literes térfogatig! Munkaszélessége 12 – 45 m között lehetséges. Az Exacta TL működtethető Focus II terminálról, IsoMatch Tellus termináról vagy bármelyik ISOBUS kompatibilis traktor terminálról.

Lépjen velünk kapcsolatba! Elérhetőségeink

Telefon:
06-30/336-4091
06-30/389-4220
Email:
erdosgepkft@gmail.com

Cím:
Erdős Gép Kft.
8753 Balatonmagyaród,
Petőfi u. 28.

Our website is protected by DMC Firewall!
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába.